Füstölt Főtt húsok
A Dévay Hús elkötelezetten ragaszkodik a legmagasabb minőségű, természetes fűszerek és fűszerkeverékek használatához, melyek nélkülözhetetlenek a harmonikus ízvilág kialakításában.
A füst hatására a húsok megszikkadnak, vízveszteség lép fel. A füstölés jelentősége abban rejlik, hogy miközben a füstanyagok (fenolok, savak, aldehidek) tartósítják a húst, jelentős aromaképző hatásuk is van. A mesterséges füstaromák, folyékony füstök nem képesek arra, hogy a hús ínycsiklandozó aromáit úgy előcsalogassák, mint a hagyományos és természetes füstölési módok.
A Dévay Hús büszke arra, hogy a jó füstölés tudománya generációkon keresztül a család birtokában van és vásárlóinknak köszönhetően mára védjeggyé vált az alkalmazott kiváló füstölési eljárásunk.
Paprikás erdélyi szalonna
Erdélyi szalonna
Fűszeres sertéscomb
Csécsi szalonna
Főtt császárszalonna
Füstölt főtt tarja
Füstölt főtt sertéscomb
Füstölt főtt sertésnyelv
Bajor csülök
Sous-Vide Pulled pork